Handelsbetingelser

Vi anbefaler at du læser handelsbetingelserne grundigt igennem inden køb

<<< Tilbage til bogen

Handel

Alle handler på optimeringsbogen.dk sker mellem dig, (herefter nævnt som kunden) og Spinnaker Nordic ApS:

Spinnaker Nordic ApS
CVR: 35672141
Danmarksgade 41,
6700 Esbjerg

Handelsbetingelserne gælder alle køb oprettet på optimeringsbogen.dk medmindre andet er skriftligt angivet specifikt ved ordren.

<<< Tilbage til bogen

Betaling

Alle betalinger foregår via en krypteret ssl-forbindelse gennem Shopify og Stripe. Du kan betale med Visa, Visa Electron og Mastercard. Spinnaker Nordic ApS får ikke adgang til dine kreditkortoplysninger.

<<< Tilbage til bogen

Forsendelse

Optimeringsbogen.dk's produkter bliver leveret digitalt og kan downloades lige efter bestillingen.

For at åbne ebogen skal du bruge en pdf-læser

<<< Tilbage til bogen

Fortrydelsesret

Da det er digitale produkter på optimeringsbogen, er køb gennem optimeringsbogen.dk ikke omfattet af fortrydelsesret da plomberingen anset som værende brudt ved leveringstidspunket. Dette er i overensstemmelse med købeloven.

Der ydes derfor ikke fortrydelsesret eller refundering ved køb gennem optimeringsbogen.dk. Der er dog undtagelser i forbindelse med ROI-Garanti.

Det er for at forhindre at man ellers bare kunne bestille, downloade bogen til sin computer, og så få pengene igen bagefter og stadig have bogen.

<<< Tilbage til bogen

Dine informationer

Informationer om dit køb, herunder dine kundeoplysninger og købstidspunkt bliver opbevaret i overenstemmelse med bogføringsloven. Dine oplysninger vil aldrig blive delt med 3.part

<<< Tilbage til bogen

Deling af oplysninger

Dine oplysninger og særligt din e-mail adresse vil aldrig blive delt med 3.part. Du skal derfor ikke være bekymret for om du begynder at modtage underlige mails efter køb på optimeringsbogen.dk

Har du spørgsmål eller kommentarer til disse betingelser er du altid meget velkommen til at kontakte os på seh@spinnakernordic.com

<<< Tilbage til bogen

ROI-Garanti

Du kan få pengene retur hvis du opfylder nedenstående punkter: 
  1. Du har læst hele bogen. 
  2. Du mener, at bogen ikke kan hjælpe dig eller din virksomhed til at øge omsætning 
  3. Du ikke har udskrevet, udlånt eller på anden måde kopieret eller tilgængeliggjort bogen til dig selv eller andre, ud over hvad, der har været nødvendigt for, at du selv kunne læse bogen.
  4. Du har optimeret din hjemmeside på baggrund af bogens anbefalinger og ikke har øget omsætningen.
  5. Du har rådført dig med en konverteringskonsulent der kan bekræfte at du har udført alle dine tests rigtig.
  6. Du kontakter Spinnaker Nordic ApS på seh@spinnakernordic.com og forklarer hvorfor du mener at bogen ikke har betalt sig selv hjem.
Hvis vi vurderer at der intet er at gøre for din virksomhed og at du har testet alle ting korrekt. Med data til at bevise det vil vi sende en e-mail til dig, som du skal bekræfte. I denne mail bekræfter du, at du har slettet/destrueret bogen, herunder eventuelle udskrevne udgaver og andre fysiske eller digitale kopier samt bekræfter, at du ikke har udskrevet, udlånt eller på anden måde kopieret eller tilgængeliggjort bogen til andre. 

CVR: 35852964   •   Handelsbetingelser   •   Email: info@spinnakernordic.com

Alle priser på optimeringsbogen.dk er angivet inkl. moms